Cemre toprağa düştü erik ağaçları yapraklandı
Cemre toprağa düştü erik ağaçları yapraklandı, başlıklı haberin detayında; Cemrenin toprağa düşmesiyle birlikte Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde bulunan erik ağaçları yapraklandı. Yaprak açan erik ağaçları baharın geldiğini müjdeledi.
Cemrenin toprağa düşmesiyle birlikte erik ağaçları yapraklanmaya başladı. Manisa'nın Sarıgöl ilçesine bağlı Emcelli Mahallesinde yaprak açan erik ağacı baharın geldiği müjdeledi. Son cemrenin toprağa düşmesi ile toprağın ısınmaya başladığını belirten çiftçi Mehmet Hasırcı şunları söyledi: Bahar geldi sayılır ama mart ayı bir yandan kendini gösterir. Bu günlerde mart soğuk olur. Yapraklanan meyvelere soğuk vurmaz inşallah.
Cemre toprağa düştü erik ağaçları yapraklandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 06.03.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Cemre toprağa düştü erik ağaçları yapraklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)