Cem İlkel'in Amerika Açık'ta rakibi Alex Molcan

Cem İlkel'in Amerika Açık'ta rakibi Alex Molcan, başlıklı haberin detayında; Profesyonel kariyerinde ilk Grand Slam ana tablo maçına Amerika Açık'ta çıkacak olan Cem İlkel'in rakibi belli oldu. İlkel'in Amerika Açık ana tablo ilk turdaki rakibi yine kendisi gibi elemelerden gelen dünya 138 numarası Slovak raket Alex Molcan oldu.

Amerika Açık’ta Cem İlkel, dünya 138 numarası Slovak raket Alex Molcan ile karşılaşacak. Molcan, mayıs ayında ATP 250 Belgrad 2 turnuvasında Novak Djokovic ile final oynamıştı. Sene başında Antalya Open elemelerini geçen Molcan’ın aynı zamanda 8 maçlık galibiyet serisi bulunuyor. Cem İlkel - Alex Molcan ana tablo ilk tur maçı 30 Ağustos Pazartesi günü kort 8’de TSİ 18.00’de başlayacak programda üçüncü maç olacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Cem İlkel’in Amerika Açık’ta rakibi Alex Molcan" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Cem İlkel’in Amerika Açık’ta rakibi Alex Molcan başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.