Çeltik tohumluklarının tarla kontrolleri yapıldı

TAKİP ET

Çeltik tohumluklarının tarla kontrolleri yapıldı, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce'de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince daha önce dağıtımı yapılan çeltik tohumluklarının kontrolleri yapıldı.

Reklam
Reklam

Arazilere giden ekipler, tohumluk bitkisinin ait olduğu çeşidin özelliklerini gösterip göstermediğini, tohumluğun kalitesini bozacak faktörlerin olup olmadığını kontrol etti. Çiftçilere, tarlada daha önceden ekilen aynı veya benzer türlere ait kendiliğinden gelen istenmeyen bitkilerin bulaşma riskinin asgariye indirilmesine dikkat edilmesiyle ilgili bilgilendirmelerde de bulunuldu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çeltik tohumluklarının tarla kontrolleri yapıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Çeltik tohumluklarının tarla kontrolleri yapıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.