Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü, başlıklı haberin detayında; Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.
Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 18 Mart Cuma günü Çaykur Didi stadyumunda oynanacak maç için Mehmet Cengiz tesislerinde toplanan yeşil-mavili ekip, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Top kapma ile devam eden antrenman çift kale maç ile son buldu.
Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 14.03.2022 tarihinde SPOR haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. SPOR haberleri kategorisinde yer alan Çaykur Rizespor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdürdü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)