Çaycuma'dan yangın bölgesine hayvanları kurtarmak için gönüllü olarak gittiler

Çaycuma'dan yangın bölgesine hayvanları kurtarmak için gönüllü olarak gittiler, başlıklı haberin detayında; Zonguldak'in Çaycuma ilçesinde bulunan Doğuş Veteriner Kliniği personeli bir çok ilde devam eden orman yangınlarında zarar gören yaban hayvanları, sokak hayvanları ve evcil hayvanların gördükleri zararlara derman olabilmek için gönüllü olarak Manavgat'a gitti.

Gönüllü olarak Çaycuma’dan Antalya ’nın Manavgat ilçesine giden Doğuş Veteriner Kliniği ekibi yangınlarda yaralanan hayvanlar için seferber oldu.

Orman yangını sırasında zarar gören yaban hayvanları, çiftlik hayvanları ve sokak hayvanlarını gibi bir çok canlıya tıbbi yardım ve mama desteği vermek üzere kliniğindeki tüm ilaç ve ekipmanlar ile yola çıkan ekip, can kurtarmaya devam ederken diğer yandan da araç ile birlikte çevre köylere giderek yerinde tedaviler yapmaya devam ediyor.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çaycuma’dan yangın bölgesine hayvanları kurtarmak için gönüllü olarak gittiler" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan Çaycuma’dan yangın bölgesine hayvanları kurtarmak için gönüllü olarak gittiler başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.