Çavdarhisar'da arazi toplulaştırma işlemleri
Çavdarhisar'da arazi toplulaştırma işlemleri, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesi köylerinde yapılacak olan arazi toplulaştırma işlemleri için çalışmaların başladığı bildirildi.
Devlet Şu İşleri 3. Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü, personeli ve yüklenici firma yetkilileri ile Çavdarhisar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Ağarı,Tepecik, Zobu ve Hacıkebir Köylerinde yapılacak olan arazi toplulaştırma işlemleri için görüşme gerçekleştirildi.
Çavdarhisar'da arazi toplulaştırma işlemleri başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 07.03.2022 tarihinde EKONOMİ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EKONOMİ haberleri kategorisinde yer alan Çavdarhisar'da arazi toplulaştırma işlemleri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)