Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti'nde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı

Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti'nde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı, başlıklı haberin detayında; Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'nde 2022 yılı içerisinde yapılacak çalışmalar Vali Ali Çelik'in başkanlığındaki toplantıda istişare edildi.

Valilik Toplantı Salonu'nda yapılan değerlendirme toplantısında, İl Özel İdaresi ile Zafer Kalkınma Ajansının destekleriyle hayata geçirilecek projelerin son durumu gözden geçirildi. Vali Ali Çelik, Aizanoi Antik Kenti'ndeki altyapı ve arkeolojik kazı çalışmalarının 1 Nisan 2022 tarihinde başlayacağını söyledi.

Toplantı, görüş ve önerilerin paylaşılmasının ardından sona erdi.




Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti'nde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 15.03.2022 tarihinde KÜLTÜR SANAT haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. KÜLTÜR SANAT haberleri kategorisinde yer alan Çavdarhisar Aizanoi Antik Kenti'nde yapılacak çalışmalar masaya yatırıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)