Çatıdan yere uzanan buz sarkıtları

TAKİP ET

Çatıdan yere uzanan buz sarkıtları, başlıklı haberin detayında; Ordu'nun yüksek kesimlerinde 5 metre uzunluğunda buz sarkıtları oluştu.

Reklam
Reklam

Kabadüz ilçesinin Çambaşı Yaylası'nda gece saatlerinde hava sıcaklığının sıfırın altında 15-20 dereceye kadar düşmesiyle çatıdan yere uzanan buz sarkıtları meydana geldi. Vatandaşlar tehlike oluşturacağını düşündüğü buz sarkıtlarını kırıyor.

Yayla sakinlerinden 72 yaşındaki Mehmet Özdemir, Hava çok soğuk. Özellikle gece saatlerinde insanın kanını donduran bir soğuk hava var. Bu nedenle dev gibi çatıdan yere uzanan buzlar oluştu. Buzları tehlikeli gördüğüm için kırıyorum dedi.

Öte yandan 2 bin rakımlı yaylada 150 santimetre kalınlığında kar var.




Çatıdan yere uzanan buz sarkıtları başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Çatıdan yere uzanan buz sarkıtları başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)