Çatıdan düşen tesisat ustası hayatını kaybetti

Çatıdan düşen tesisat ustası hayatını kaybetti, başlıklı haberin detayında; Gaziantep'te 4 katlı bir apartmanın çatısında güneş enerjisi tadilatı yaptığı esnada dengesini kaybederek düşen tesisat ustası hayatını kaybetti.


Olay, Taşlıca Mahallesi’nde 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın çatısına güneş enerjisi tadilatı yapmak için çıkan 1 çocuk babası Mahir Çöt (35), bir süre çalıştıktan sonra dengesini kaybetti. Dengesini kaybeden Çöt, düşerek toprak zemine çakıldı. Çöt’e ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi Çöt’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken savcı ile olay yeri inceleme ekipleri inceleme yaptı. Talihsiz işçinin cenazesi otopsi işlemleri için Gaziantep Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken polis olayla ilgili araştırma başlattı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Türkiye ve Bursa haberleri, Son dakika haberler, güncel haberler HABER16.COM da.

"Çatıdan düşen tesisat ustası hayatını kaybetti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "09.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çatıdan düşen tesisat ustası hayatını kaybetti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.