Çatak'ta 'Mobil Aşı Standı' kuruldu

TAKİP ET

Çatak'ta 'Mobil Aşı Standı' kuruldu başıklıklı son dakika haberinde; Van İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda Çatak Toplum Sağlığı Merkezi personeli tarafından mobil aşı standı kuruldu.

Reklam
Reklam

Çatak Merkez Camii’nde Cuma namazı öncesi ve sonrası vatandaşları aşılamak ve aşı hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla mobil aşı standı kuruldu. Aşılama süreci tam hız devam ederken, vatandaşlar sistem üzerinden kontrolleri yapıldıktan sonra 1 ve 2. doz aşıları yapıldı. Van İl Sağlık Müdürlüğünden denetleme ve destek amacıyla gelen ekip, Çatak Toplum Sağlığı Merkezi personeline yardımcı olurken, randevusuz aşı standı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Aşı olmaya gelenler ise uygulamadan memnun olduğunu dile getirerek yetkililere teşekkür etti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Çatak’ta ‘Mobil Aşı Standı’ kuruldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.06.2021" tarihinde "SAĞLIK" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SAĞLIK" haberleri kategorisinde yer alan "Çatak’ta ‘Mobil Aşı Standı’ kuruldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.