Çarşamba'da '15 Temmuz' etkinlikleri

Çarşamba'da '15 Temmuz' etkinlikleri, başlıklı haberin detayında; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle Çarşamba ilçesinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Çarşamba ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Göğceli Mezarlığı’ndaki şehitlik ziyaret edildi. Çarşamba İlçe Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, daire müdürleri ve şehit ailelerinin katıldığı şehitlik ziyaretinde Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Ziyaret yapılan dua ile sona erdi.


İlçede gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri Mevlid-i Şerif ve Belediye Meydanı’nda akşam 20.30’da yapılacak programlarla devam edecek.



Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

"Çarşamba’da ‘15 Temmuz’ etkinlikleri" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.07.2021" tarihinde "POLİTİKA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "POLİTİKA" haberleri kategorisinde yer alan Çarşamba’da ‘15 Temmuz’ etkinlikleri başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.