Çarpışma 24. Bölüm Fragmanı - Çarpışma 24. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

TAKİP ET

Çarpışma 24. Bölüm Fragmanı - Çarpışma 24. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? ShowTV'nin fenomen dizilerinden Çarpışma'nın sezon finali 24. bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı izleyici tarafından sıkça merak ediliyor. Çarpışma'nın son bölümünde Zeynep'in bıçaklanmasıyla Kadir deliye dönüyor! Zeynep kurtulabilecek mi? Kadir ve Zeynep evlenebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı Çarpışma 24. Bölüm'de ortaya çıkacak.

Reklam
Reklam

Çarpışma 24. Bölüm Fragmanı - Çarpışma 24. Yeni Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

ÇARPIŞMA 24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Ekranların sevilen dizisi Çarpışma 24. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Önümüzdeki hafta sezon finali yapması beklenen Çarpışma 24. son bölümü ile bir ekranlara veda edeceği beklenilmektedir.


ShowTV'nin fenomen dizilerinden Çarpışma'nın sezon finali 24. bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı izleyici tarafından sıkça merak ediliyor. Çarpışma'nın son bölümünde Zeynep'in bıçaklanmasıyla Kadir deliye dönüyor! Zeynep kurtulabilecek mi? Kadir ve Zeynep evlenebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı Çarpışma 24. Bölüm'de ortaya çıkacak.

ÇARPIŞMA 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çarpışma 24. yeni bölüm fragmanı 27-28 Mayıs 2019 tarihlerinde yayınlanacağı ön görülmektedir. Çarpışma 24. son bölümü ise 30 Mayıs 2019 Perşembe akşamı saat 20:00'da ShowTV ekranlarında izleyici ile buluşacak.