Çarpışma 23. Son Bölüm izle : Çarpışma 23. Bölüm full tek parça izle : Cansız, Zeynep'i Öldürecek!

TAKİP ET

Çarpışma 23. Bölüm izle! Çarpışma son bölümü yayınlandı. Çarpışma 23. Bölüm full tek parça izleyici ile buluştu. Çarpışma'nın son bölümünde ölümden dönen Cemre ve Kerem ilk karşılaştıklarında birbirleri hakkında neler düşündüklerini anlatıkları sahnede, ikilinin itirafları ve iltifatları izleyenleri tebessüm ettiriyor. 23 Mayıs 2019'da ekranlara gelen Çarpışma 23. yeni bölüm izlemek için haberimizi takip ediniz.

Reklam
Reklam

Çarpışma 23. Bölüm izle! Çarpışma son bölümü yayınlandı. Çarpışma 23. Bölüm full tek parça izleyici ile buluştu.

Çarpışma'nın son bölümünde ölümden dönen Cemre ve Kerem ilk karşılaştıklarında birbirleri hakkında neler düşündüklerini anlatıkları sahnede, ikilinin itirafları ve iltifatları izleyenleri tebessüm ettiriyor. 23 Mayıs 2019'da ekranlara gelen Çarpışma 23. yeni bölüm izlemek için haberimizi takip ediniz.

ÇARPIŞMA 23. BÖLÜM İZLE

Çarpışma 23. son bölüm izle! Çarpışma dizisinda bu hafta; Zeynep’in parmağında yüzük gören Cemre’nin “O parmağındaki ne?” sorusuyla Zeynep’in, Kadir’le evlilik kararı aldığını açıkladığı heyecan dolu tanıtımda, Veli’ye gelen tehlikeli mesaj dikkat çekiyor. Cansız’ın Zeynep’i öldüreceğini anlayan Veli, telaşla Kadir’e ulaşmaya çalışırken çekilen bıçak gerilimi yükseltiyor. Cansız acımasız yüzünü bir kez daha gösterirken, Zeynep’e ne olacağı merakla bekleniyor. 

ÇARPIŞMA 23. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Çarpışma son bölüm izle! Çarpışma yeni bölümde; Veli’nin hissettiği kardeşlik duygusunu Kadir’le paylaştığı duygusal sahnede, Kadir’in uzaklaştığı sırada Veli’nin kendi kendine söylediği “Mutluluklar kardeşim!” sözleri dikkat çekiyor.

ÇARPIŞMA 23. SON BÖLÜM İZLE

ShowTV'nin fenomen dizilerinden Çarpışma 23 Mayıs 2019 Çarşamba akşamı (bugün) ekranlara geldi. Çarpışma yeni bölümleri her Çarşamba saat 20:00'da ShowTV'de.