Cansu Taşkın'ı makyajsız görenler gözlerine inanamadı

TAKİP ET

Ünlü model Cansu Taşkın önceki gün bir AVM'de objektiflere yansıdı. Kameralara hazırlıksız yakalanan Taşkın'ın makyajsız halini görenler gözlerine inanamadı.

Reklam
Reklam

Instagram'ın en beğenilen modelleri arasında gösterilen Cansu Taşkın'ı hiç böyle görmediniz. Geçtiğimiz gün Florya'da görüntlendi. Alışveriş turu sonrası muhabirlere poz veren manken, gazetecilerle ayaküstü sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Taşkın, "Merhaba arkadaşlar tatilden döndüm. Eksiklerim vardı, onları tamamladım. Bu arada beni de makyajsız yakaladınız." dedi. Modelin makyajsız hali ise sosyal medyaya damga vurdu. Birçok kullanıcı Taşkın'ı bu şekilde tanıyamayacaklarını dile getirdi.

Cansu Taşkın, bir dönem futbolcu Cristiano Ronaldo ile mesajlaştığı yönündeki haberlerle gündeme gelmişti. Kusursuz fiziği ile yaptığı paylaşımlar binlerce beğeni alan Cansu Taşkın sosyal medyada her geçen gün ününe ün katıyor.

Cansu Taşkın'ın iddialı paylaşımları binlerce beğeni alıyor. Öte yandan 29 yaşındaki model hakkında çıkan haberleri bu paylaşımla tiye aldı.