Çankırı'da trafik güvenliği eğitimi verildi

TAKİP ET

Çankırı'da trafik güvenliği eğitimi verildi, başlıklı haberin detayında; Çankırı'da jandarma tarafından trafik eğitimi düzenlendi.

Reklam
Reklam

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından trafik kazalarının azaltılması amaçlanan eğitim Çankırı Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı İl Öğretim Okulu bahçesinde düzenlendi. Jandarma Genel Komutanlığı tarafından görevlendirilen Mobil Trafik Eğitim Tırı ve Emniyet Kemeri Simülasyonu eğitimleri öğrencilere verildi. Yapılan eğitimlerle ilgili açıklamada bulunan Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, "Bunların yaşanmaması, tekrar etmemesi için de gerçekten bilinçli araç kullanımı, özellikle emniyet kemeri kullanımı ve hız kurallarına uyulması şart. Yeni nesilde de inşallah bu bilinci oluşturacağız. Bu eğitim öğretim yılı boyunca da bir eğitim takvimimiz ve planlamamız olacak tüm okullarımızda. İnşallah kazasız belasız günler geçiririz." ifadelerine yer verdi.

Yapılan eğitimlerde 697 öğrenci ve 174 vatandaşa trafik eğitimi verildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çankırı’da trafik güvenliği eğitimi verildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çankırı’da trafik güvenliği eğitimi verildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.