Çankırı'da orman alanlarına giriş yasaklandı

TAKİP ET

Çankırı'da orman alanlarına giriş yasaklandı, başlıklı haberin detayında; Çankırı'da orman alanlarına girişlerin yasaklandığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Çankırı Valiliği tarafından sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Orman Yangınları ile Mücadele Komisyonu’nun 30 Temmuz 2021 tarih ve 1 nolu kararı ile ilimiz sınırları içerisinde belirlenen mesire alanları hariç olmak üzere; ormanlara piknik yapmak ve hayvan otlatmak başta olmak üzere her türlü giriş 15 Eylül 2021 günü bitimine kadar yasaklanmıştır" denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çankırı’da orman alanlarına giriş yasaklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Çankırı’da orman alanlarına giriş yasaklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.