Çankırı'da 2.7 kilogram esrar ele geçirildi, 3 tutuklama

TAKİP ET

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Çankırı'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı. Aramalarda 2 kilo 719 gram esrar ve 24 kök Hint keneviri de ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Çankırı İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince il merkezinin yanı sıra Kurşunlu ve Bayramören ilçelerinde 5 farklı adrese operasyon düzenlendi.
Yapılan eş zamanlı çalışmalarda O.G., Y.K., ve M.K.P. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda 24 kök Hint keneviri, 203,3 gr kenevir tohumu, 2 kilo 719,53 gr esrar, kenevir yetiştirmek için bitki yetiştirme kabinleri, fanlar, havalandırma tesisatları, termometreler, ışıklandırma sistemleri, çeşitli ebatlarda saksılar, hassas terazi ile çok sayıda malzeme ele geçirildi.
Gözaltına alınan 3 şahıs emniyetteki işlemleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şahıslar çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Çankırı’da 2.7 kilogram esrar ele geçirildi, 3 tutuklama" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "10.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "Haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Çankırı’da 2.7 kilogram esrar ele geçirildi, 3 tutuklama" başlıklı haberlere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.