Canevim'in Ceylan'ı, Instagram'daki tatil pozlarıyla kasıp kavuruyor

TAKİP ET

ATV'nin yeni dizilerinden Canevim'de Ceylan karakterini oynayan genç oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın, Instagram hesabındaki pozları hayranlarını resmen büyülüyor.

Reklam
Reklam

Oyunculuk kariyerine 2013 yılıda başlayan şimdilerde ATV'de yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakteriyle karşımıza çıkan, 22 yaşındaki Biran Damla Yılmaz, Instagram hesabından paylaştığı tatil fotoğraflarıyla beğeni topladı.

Instagram'da bambaşka biri
Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çeken dizinin Biran Damla Yılmaz, Instagram pozları ile takipçilerinin başını döndürüyor. Oldukça enerjik ve mutlu gözüken güzel oyuncunun tatil pozlarına, özellikle Arap hayranlarından çok sayıda yorum yağıyor.

2015 yılında Kırgın Çiçekler dizinde canlandırdığı Eylül karakteri ile büyük bir üne kavuşan güzel oyuncu dizi ve sinema filmlerine rol aldı. Beyaz Yalan, Çılgın Dersane: Ada, , Mucize 2 Aşk gibi yapımlarda rol alan Biran Damla Yılmaz, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Canevim dizisinde Ceylan karakterine hayat veriyor.