Caner Erkin'den son dakika Fenerbahçe hamlesi

TAKİP ET

Türkiye Kupası'nda sahasında karşılaştığı Trabzonspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe'de büyük üzüntü hakim.

Reklam
Reklam

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin gündeminde olan isimlerden Caner Erkin'in son hamlesi kafaları iyice karıştırdı.

Fenerbahçe'den Inter'e gittikten sonra, İtalyan kulübünde aradığı şansı bulamayıp Beşiktaş’la 2016 yılında tanışan Caner Erkin, 4 yıldır başarıyla taşıdığı Siyah- Beyazlı formayla ayrılığa yaklaşıyor...

Pandemi sürecinde liglerin tekrar başlamasının ardından ilk 11’deki yerini takımın genç sol beki Rıdvan Yılmaz’a kaptıran Caner, geçen haftaki Antalyaspor mücadelesinde oyuna sonradan dahil olmuştu.

4 sezonda 118 maça çıkıp 5 gol ve 26 asistlik performans ortaya koyan tecrübeli oyuncunun, sezon sonunda kariyerine başka bir takımda devam etmesi bekleniyor. Kulübün yeni maaş planlaması çerçevesinde belirlediği limite uymadığı belirtilen tecrübeli oyuncuyla yollar ayrılacak.

Siyah beyazlılardan bu sezon 1.8 milyon Euro kazanan başarılı oyuncunun, yüzde 50’ye yakın indirime olumlu bakmaması sebebiyle şimdiden yeni takım arayışına başladığı bildirildi.

Bir süreden bu yana sarı lacivertlilerin transfer gündeminde yer alan Caner Erkin ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Caner Erkin, daha önce Beşiktaş'a transferinde kendisine sert tepki gösteren taraftar hesaplarını engellemişti

Erkin'in sosyal medya hesabından engellediği Fenerbahçe hesaplarının blokelerini kaldırdı.

Bu durum, Caner'in Fenerbahçe'ye dönüş için sinyal verdiği yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Fenerbahçe'de gelecek yılın sportif direktörü Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül'le birlikte Caner Erkin'i takımda görmek istiyor.

Sarı lacivertli taraftarların bir kısmı Caner Erkin'in yeniden takıma dönmesini desteklerken, bir kısmı da eski futbolcularının takıma dönmesini yanlış buluyor.

Caner'le birlikte Gökhan Gönül'ün de adı sarı lacivertlilerle anılıyor.

Siyah beyazlı takımda Sergen Yalçın'ın Gökhan Gönül'ü kadroda tutmak istediği biliniyor.

Sezonun bitimiyle birlikte oyunculara teklif edilecek rakam yeni planlamada belirleyici olacak.

2016 yılında Inter'den Beşiktaş'a transfer olan Caner Erkin, o dönem verdiği röportajda Aziz Yıldırım'ın geri dönüşünü istemediğini, kendisine değer veren Beşiktaş'ı seçtiğini açıklamıştı

Kaynak; Hürriyet