Canavar aile, 4 çocuğu kafese kilitleyip yıllarca işkence etti

TAKİP ET

ABD'nin Alabama eyaletinde bir anne, büyükanne ve büyükbabanın 4 çocuğu tahta kafese kilitleyip işkence ettiği ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

ABD'nin Alabama eyaletindeki Lee County şehrinden Şerif Jay Jones, 30 yaşındaki anne Kylla Michelle Mann, 69 yaşındaki büyükbaba James Bond ve 66 yaşındaki büyükanne Pamela Bond'un çocuk istismarından tutuklandığını duyurdu. Polis, Alabama-Georgia sınırına yakın küçük bir şehir olan Smiths İstasyonu'nda yaşayan canavar aileyi, 13 Ocak'taki sağlıklı yaşam kontrolü sırasında buldu. Lee County polisi, evde ilginç bir şekilde tahtadan kafes olduğunu, başta bebek beşiği sandığını ama kilit ve çivilerle kaplı olduğunu söyledi.

Evde 3, 4, 10 ve 11 yaşlarında dört çocuk vardı. Polis, 2 gün sonra bir arama emri alıp evi incelemek için eve geri döndü. 66 yaşındaki Pamela Bond, 69 yaşındaki James Bond ve 30 yaşındaki Kylla Mann'ı tutukladı. Şimdi her biri ağırlaştırılmış çocuk istismarı ve pervasız tehlikeye maruz bırakma suçlamasıyla hapse atıldı. Lee County Şerif Ofisi, 4 çocuğun bakımı için seferber oldu.