Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü
Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü, başlıklı haberin detayında; Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü münasebetiyle program düzenlendi.
Müftülük Konferans Salonu'nda düzenlenen programa protokol, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Abdulkadir Zengin, askeri ve sivil erkan, şehit yakınları, gaziler, kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ile Vali Makas günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yaptı.Yapılan konuşmaların ardından Şehitler Haftası ile ilgili; video, slayt gösterisi ve Türk Halk Müziği dinletisi yapıldı. Erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Çanakkale konulu tiyatro gösterisi yapıldı.Tören, Çanakkale ve Şehitlik Ruhu konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile sona erdi.Müftülük konferans salonundaki anma programının ardından Terzibaba Camiinde tüm Şehitlerimiz için Mevlidi Şerif okutuldu ve dualar edildi.Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 19.03.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107. yıl dönümü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)