Çan Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemeler yapıldı
Çan Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemeler yapıldı, başlıklı haberin detayında; Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemelerde bulundu.
Karşıyaka Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinin birleşiminin ardından okul 2021-2022 eğitim öğretim yılına hızla hazırlandı. Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde eksiklerin tamamlanması için incelemelerde bulundu. Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a İlçe Millî Eğitim Müdürü Yaşar Çakır, Okul Müdürü Bahar Topçu Çelik ve Müdür Yardımcısı Şaban Kayabey’in eşlik ettiği incelemede, okulun içerisinde bulunan bilgisayar ve yemek üretim atölyeleri, derslikler, kantin ve sosyal aktivite alanları gezilerek eksikleri tespit edilip en kısa sürede tamamlaması söylendi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Çan Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemeler yapıldı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.09.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Çan Karşıyaka Hacı Fatma Bodur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde incelemeler yapıldı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.