Can Arat: "Bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum"

TAKİP ET

Can Arat: "Bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum", başlıklı haberin detayında; Menemenspor maçında şanssızlıklar yaşadıklarını kaydeden Eyüpspor Teknik Sorumlusu Can Arat, "Bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Menemenspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından konuşan Eyüpspor’un teknik sorumlusu Can Arat, tüm oyuncuları tebrik ettiğini ifade ederek, oyuncuların Teknik Direktör Zafer Turan’ın istediklerini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Maçta şanssız anlar da yaşadıklarını belirten Arat, “Direkten dönen toplarımız vardı. Beraberliği hak etmedik. Bu oyunun karşılığı 3 puan olmalıydı. Bu puan kayıplarının son bulacağına, bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum” diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Can Arat: “Bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum”" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "26.09.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Can Arat: “Bu şanssızlığı kıracağımıza inanıyorum” başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.