Cami hoparlöründen mevsimlik işçi uyarısı

TAKİP ET

Cami hoparlöründen mevsimlik işçi uyarısı, başlıklı haberin detayında; Batı Karadeniz Bölgesindeki en önemli geçim kaynağı olan Zonguldak Alaplı ilçesinde fındık hasadına girileceği günler yaklaşınca cami hoparlöründen vatandaşlara uyarı yapıldı.

Reklam
Reklam

Alaplı ilçesine yurdun çeşitli bölgelerinden gelen mevsimlik işçilerin gelmeye başlamasıyla birlikte Alaplı Kaymakamlığı tüm köylerdeki cami hoparlörlerinden köylere gelen mevsimlik işçiler için jandarma ve kolluk görevlilerine kayıt için uyarılarda bulundu.

Alaplı Büyük Tekke Köy İmamı Mehmet Bacacı tarafından Köy Cami hoparlörlerinden okunan bildiride, ”Alaplı Kaymakamlığı; kıymetli vatandaşlarım, köyümüze gelen mevsimlik işçileri Jandarma ve Kolluk Görevlilerine kaydı yapılması önemli rica olunur. Aksi takdirde cezai işlem yapılacaktır“ dendi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Cami hoparlöründen mevsimlik işçi uyarısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Cami hoparlöründen mevsimlik işçi uyarısı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.