Çameli'de 2 bin rakımda karlı pekmez keyfi

TAKİP ET

Çameli'de 2 bin rakımda karlı pekmez keyfi, başlıklı haberin detayında; Çameli ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışının ardından 2 bin rakım yükseklikte bulunan yaylaya çıkan vatandaşlar, karlı pekmez yaparak karın tadını çıkardı.

Reklam
Reklam

Denizli'nin Çameli ilçesinde bir haftadır etkisini sürdüren yoğun kar yağışının ardından vatandaşlar zor anlar yaşamaya başladı. Yolların açılmasıyla birlikte 2 bin rakım yüksekliğe yaylaya çıkan vatandaşlar, yanlarında getirdikleri pekmez ile karı karıştırdı. Karla pekmezi karıştırarak kaşıklarıyla yemeye başladı. Yaylanın doğal güzelliğini görmek için bu kadar yüksek bölgeye çıktıklarını belirtti.




Çameli'de 2 bin rakımda karlı pekmez keyfi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde ÇEVRE haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ÇEVRE haberleri kategorisinde yer alan Çameli'de 2 bin rakımda karlı pekmez keyfi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)