Çalıntı malzemeler internetten satışa çıktı, jandarma malzemelere el koydu

TAKİP ET

Çalıntı malzemeler internetten satışa çıktı, jandarma malzemelere el koydu, başlıklı haberin detayında; Bartın'da bir balıkçı barınağından çalınan malzemeler internet sitesi üzerinden satışa çıkarıldı. Jandarma ekiplerince ele geçirilen malzemeler sahibine teslim edildi.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgilere göre, Amasra ilçesine bağlı Göçkündemirci köyü sahilindeki balıkçı barınağında sahilde çekili bulunan bir tekneden 2 adet araba teybi, 1 adet kabinli hoparlör, 1 adet kesim motoru, 7 adet çeşitli marka ve ebatlarda hoparlör, 1 adet tekne çapası ile birlikte alet edevat malzemelerinin bulunduğu çanta çalındı.

Çalınan malzemelerin sahibi G.K.’nın şikayeti üzerine Jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı.

Yapılan çalışmalar neticesinde kayıp olan malzemelerin aynı köyde yaşayan A.Y. tarafından 2. el ürünlerin satıldığı bir uygulama üzerinden satışa çıkarıldığı tespit edildi.

A.Y. ifadesinde söz konusu malzemeleri O.D. isimli bir şahıstan aldığını beyan etti. O.D.’nin yakalanması için çalışma başlatılırken çalıntı malzemeler ise G.K.’ya teslim edildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Çalıntı malzemeler internetten satışa çıktı, jandarma malzemelere el koydu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Çalıntı malzemeler internetten satışa çıktı, jandarma malzemelere el koydu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.