Büyükşehirden, katı yakıt satıcılarını bilgilendirme toplantısı

Büyükşehirden, katı yakıt satıcılarını bilgilendirme toplantısı, başlıklı haberin detayında; Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış ayları öncesinde kentin havasının temiz kalması için, kömür satıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Antalya’nın 19 ilçesindeki katı yakıt satıcıları ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden teminini gerçekleştirmiş oldukları belge üzerinden satışını sürdüren katı yakıt satıcılarına yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda 2021-2022 döneminde satışı gerçekleşecek olan kömür ve diğer katı yakıt ürünlerinin sahip olması gereken kriterler hakkında görüş alışverişi yapıldı.

"Vatandaşa belge uyarısı"

Vatandaşların da en az katı yakıt satıcıları kadar bir takım yükümlülükleri olduğunu ifade eden Çevre Sağlığı Şube Müdürü Mesut Çınar “Vatandaşların ısınma maksatlı kullanmakta oldukları yakıtları tercih ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi uygunluk belgesi yani analiz belgesi olan kömürleri ve satış yerlerini tercih etmeleri son derece önemli. Kömür Tedariki gerçekleştirilirken katı yakıt satış uygunluk belgesi sorulması ve bu belgeleri olan kömürlerin tüketilmesi şehrimizin hava kirliliğine maruz kalmaması için büyük önem taşımakta” diye konuştu.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Büyükşehirden, katı yakıt satıcılarını bilgilendirme toplantısı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "08.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Büyükşehirden, katı yakıt satıcılarını bilgilendirme toplantısı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.