Büyükşehir'den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti

Büyükşehir'den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti, başlıklı haberin detayında; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin tatilini verimli bir şekilde geçirmesi amacıyla yarıyıl tatili boyunca Çamlık'ta bulunan Millet Kütüphanesi'nde ücretsiz kafeterya hizmeti sunacak. Kütüphanede ders çalışan öğrenciler, kafeteryaya giderek karınlarını doyurabilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Çamlık Alanı'nda oluşturduğu Balıkesir Millet Kütüphanesi'nde yarıyıl tatili boyunca öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti verecek. Öğrencilerin tatillerini verimli bir şekilde geçirmelerini teşvik etmek amacıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla uygulanmaya başlayan ücretsiz kafeterya hizmetinden öğrenciler, kütüphanenin açık olduğu saatler içerisinde faydalanabilecekler. Sabah 10 ile akşam 9 arasında hizmet veren Millet Kütüphanesi'nde, dünyanın dört bir yanından derlenen; bilim, edebiyat, tarih, kültür, sanat adına her türlü içeriğin yer aldığı 100 bin kitap, öğrencilerin faydalanması için raflarda bekliyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Fırıntaş tarafından işletilen kafeteryada öğrencilere, yarıyıl tatili boyunca; tost, çay, kahve, meyve suyu, su, soda, kek, kurabiye, kraker ve kuru pasta ikramında bulunulacak.




Büyükşehir'den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 02.02.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan Büyükşehir'den öğrencilere ücretsiz kafeterya hizmeti başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)