Büyükşehir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gazi şehirli kadınlara jest
Büyükşehir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gazi şehirli kadınlara jest, başlıklı haberin detayında; Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki bütün kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde toplu taşıma, hayvanat bahçesi ve müze girişlerinde ücret alınmayacak.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Dönem Toplantısı'nın 2. Birleşimi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Toprak başkanlığında meclis toplantı salonunda yapıldı. Mecliste komisyon raporları görüşülerek maddeler, meclis üyeleri tarafından oylandı.
Meclisin 2. bileşiminde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde il genelindeki bütün kadınların toplu taşıma, hayvanat bahçesi ve müzelerden ücretsiz faydalanması için gündeme alınan ilgili madde, oy birliğiyle karara bağlandı. Alınan kararla Dünya Kadın Günü'ne yönelik bir farkındalık oluşturulması amaçlanıyor.Büyükşehir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gazi şehirli kadınlara jest başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 18.02.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Büyükşehir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gazi şehirli kadınlara jest başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)