Bütünlemeye hazırlanan öğrencilere kumanya dağıttılar

TAKİP ET

Bütünlemeye hazırlanan öğrencilere kumanya dağıttılar, başlıklı haberin detayında; Genç Kızılay Bilecik Şubesi Şeyh Edebali Üniversitesi'nde bütünleme sınavlarına hazırlanan öğrenciler, için kumaya dağıtımı gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Genç Kızılay Gönüllüleri Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kütüphane Bilgi Merkezi'nde bütünleme sınavlarına hazırlana öğrencilere kumanya dağıttı. Günün 24 saati açık olan kütüphanede geç saatlere kadar bütünleme sınavlarına hazırlanan öğrencilere kumanya dağıtan Kızılay gönüllüleri örnek bir davranışa daha imza attı. Kumanyaları alan öğrenciler gönüllülere teşekkür ederek, çalışmaya devam ettiler.




Bütünlemeye hazırlanan öğrencilere kumanya dağıttılar başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 29.01.2022 tarihinde EĞİTİM haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. EĞİTİM haberleri kategorisinde yer alan Bütünlemeye hazırlanan öğrencilere kumanya dağıttılar başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)