Bütün bekarların kısmeti açıldı

TAKİP ET

İngiliz kraliyet ailesinin bir kuşağında bekar kimse kalmadı. Geçen yılın mayıs ayından bu yana ailede üyeleri düğünden düğüne koşturuyor.

Reklam
Reklam

Son olarak Kraliçe 2. Elizabeth'in baba tarafından kuzeni olan Kent Prensi Michael ile eşi Laria Christine'in 38 yaşındaki kızı Lady Gabriella Windsor evlendi.

Lady Gabriella ile finans sektöründe çalışan Thomas Kingston, geçen hafta sonu Windsor Şatosu'ndaki St. George Şapeli'nde evlendi. Aynı yerde Prens Harry ile Meghan Markle ve Prenses Eugenie ile Jack Brooksbank da evlenmişti.

Kraliçe 2. Elizabeth düğünün baş konuğuydu. Bir süredir bu tür etkinliklere katılmayan eşi Prens Philip de onu yalnız bırakmadı. Prens Harry, törene yalnız katıldı. Prens William ile Kate Middleton törende yoktu ama Middleton ailesinin geri kalan üyeleri tam kadro düğündeydi.

Lady Gabriella Windsor törende Luisa Beccaria tasarımı bir gelinlik giydi. Gelinliğini de büyükannesinin de düğününde taktığı taç ile tamamladı.

 Tüm ailenin gayet neşeli göründüğü törende geline eşlik eden nedimeler de çok dikkat çekti. Tören öncesi merdivenleri koşarak çıkan küçük nedimeler, uzun süren tören boyunca yorulmuş olmalılar ki günün sonunda merdivenlere uzanıp orada oynamayı seçtiler. 

BARCROFT MEDIA