Buse'yi karantina durduramadı... Kızları ile evinde doğum günü kutladı

TAKİP ET

Fatih Terim'in girişimci kızı Buse Terim Bahçekapılı, babasının koronavirüsü yenmesiyle derin bir nefes aldı. Eşi Volkan Bahçekapılı'nın doğum günü için evde minik bir kutlama yapan Buse ve eşine, minik kızları eşlik etti.

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanıp ailesini korkutan Fatih Terim, iyileşti. Babasının virüsü yenmesiyle rahatlayan Buse Terim ise eşi Volkan Bahçekapılı'nın doğum günü için hoş bir sürpriz yaptı.

''Canıma, evde karınca kararınca elimden geldiği kadar hazırlık...'' notunu paylaşan Terim, bu küçük kutlamaya dair anları sosyal medya hesabından paylaştı. Eşi ve iki minik kızıyla evde karantina günlerini geçiren Buse, eşinin doğum günü için özel bir pasta yaptırdı. Pasta üzerindeki detaylar ise takipçilerinin ilgisini çekti. Buse, paylaşımında ''Canım kocam, sevgilim, evimizin direği nice güzel birlikte yaşların olsun seni çok ama çok seviyorum.'' ifadelerine yer vererek eşinin doğum gününü kutladı.
Neredeyse 2 milyon takipçisi bulunan Buse Terim, hem spor rutinini hem yemek tariflerini hem de kızlarıyla geçirdiği eğlenceli anları Instagram'dan sık sık paylaşıyor.