Bursaspor yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Bursaspor yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti başıklıklı son dakika haberinde; Bursaspor'un yeni Başkanı Hayrettin Gülgüler, yeşil-beyazlı yönetim ve Teknik Direktör Mustafa Er, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Reklam
Reklam

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da önemli ziyaretler devam ediyor. Yeni Başkan Hayrettin Gülgüler ve yönetimi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Teknik Direktör Mustafa Er de hazır bulundu. Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklama şu şekilde: “Yönetim Kurulumuz Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.Ziyarete Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Metin Mustafaoğlu ve Tamer İşler ile Teknik Direktörümüz Mustafa Er katıldı. Ziyaret sonrası Başkanımız Hayrettin Gülgüler, Alinur Aktaş’a plaket ve isminin yazılı olduğu Bursaspor Forması hediye etti.”
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

"Bursaspor yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "Bursaspor yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.