Bursaspor taraftarı Iheenacho'yu mest etti

Bursaspor'un Iğdır maçında galibiyeti getiren golü kaydeden Nijeryalı golcü Iheanacho, 'Taraftarımızın desteği arkamızda olduğu müddetçe kolay kolay Bursa'da kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Onların önünde oynamak harika' dedi.

Bursaspor’un en flaş transferlerinden, Bodrum FK’nın ardından Iğdır filelerini havalandıran, ilk iki maçta 2 gol, 1 asistlik performansıyla dikkat çeken Kelechi Iheenacho, 3 puanı getiren golü attığı için mutlu olduğunu ve Bursa’da kolay kolay maç kaybetmeyeceklerini söyledi. Nijeryalı yıldız futbolcu, “Önemli bir galibiyet aldık. Güçlü bir rakibe karşı oynadık. Takıma galibiyet getiren golü attığım için de ayrıca çok mutluyum. Bu maç artık geride kaldı ve bundan sonraki maça odaklanacağız ” dedi.

ONLARIN ÖNÜNDE OYNAMAK HARİKA

Bursaspor taraftarının önünde oynamanın harika bir duygu olduğunun altını çizen 29 yaşındaki golcü oyuncu, “Onlar için çalışmaya devam edeceğiz ve önümüze bakacağız. Türkiye’deki en büyük taraftar gruplarından bir tanesinin önünde oynamak harika. Onların desteği arkamızda olduğu müddetçe kolay kolay Bursa’da kaybedeceğimizi düşünmüyorum” ifadelerini kullandı. Ihenacho, maç sonunda taraftarın isteğini kırmayarak galibiyet üçlüsü çektirdi. Nijeryalı futbolcuya nasıl üçlü çekmesi gerektiğini takım kaptanlarından Ertuğrul Ersoy gösterdi.

Oyun planından çıkmasak daha farklı olabilirdi

Bursaspor’un deneyimli savunma oyuncusu Alperen Babacan ise kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. İkinci yarıda oyun planından çıktıklarını belirten Alperen, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Iğdır çok dirençli bir takımdı. Onların direncini kırmak zordu, ilk yarıda kırdık. İkinci yarıda maçın atmosferi ve gidişat Iğdır’ı öne çıkarttı. Oyunu daha rahatlatabilsek ve oyun planından çıkmasak 2-0, 3-0 gibi sonuçlar elde edebilirdik” dedi.

 

kaynak:Olay.com.tr Emre Kurtbay