Bursaspor, Taha Altıkardeş'in sözleşmesini 2025'e kadar uzattı - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Bursaspor, Taha Altıkardeş'in sözleşmesini 2025'e kadar uzattı, başlıklı haberin detayında; Bursaspor Kulübü, Taha Altıkardeş'in sözleşmesini uzattığını açıkladı. 18 yaşındaki futbolcu, 2025'e kadar yeşil-beyazlı formayı giyecek.

Reklam
Reklam

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor, genç futbolcu Taha Altıkardeş’in sözleşmesini uzattı. Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: “Profesyonel futbolcumuz Taha Altıkardeş’in 2023 yılında bitecek olan sözleşmesi yapılan görüşmeler sonucunda 2025yılına kadar uzatılmıştır. Sözleşmenin Kulübümüze ve Taha Altıkardeş’e hayırlı olmasını dileriz.”

 


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Bursaspor, Taha Altıkardeş’in sözleşmesini 2025’e kadar uzattı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "31.07.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Bursaspor, Taha Altıkardeş’in sözleşmesini 2025’e kadar uzattı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.