Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına devam etti - Yeşil-beyazlı takımda Taha Altıkardeş idmana çıkmadı

Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına devam etti - Yeşil-beyazlı takımda Taha Altıkardeş idmana çıkmadı, başlıklı haberin detayında; Bursaspor'da Eyüpspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı takım yeni teknik direktörleri Fatih Tekke'yle sabah idmanı yaptı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Taha Altıkardeş, Ramazan Keskin ve İsmail Çokçalış yer almazken, Cüneyt Köz de takımdan ayrı düz koşu yaptı.

TFF 1. Lig’in 3. haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanı ile bu maçın hazırlıklarına devam etti. Teknik Direktör Fatih Tekke nezaretinde yapılan idman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma koşularıyla başlayan antrenman 5’e 2 pas pres çalışmalarıyla devam etti. Yeşil-beyazlı takım son bölümde taktik çalışmalar yaptı. Sakatlıkları bulunan Ramazan Keskin, İsmail Çokçalış ve Taha Altıkardeş’in tedavilerine devam edilirken Cüneyt Köz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Bursaspor, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına devam etti - Yeşil-beyazlı takımda Taha Altıkardeş idmana çıkmadı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "25.08.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Bursaspor, Eyüpspor maçı hazırlıklarına devam etti - Yeşil-beyazlı takımda Taha Altıkardeş idmana çıkmadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.