Bursaspor, Eren Güler'le 3 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Bursaspor, Eren Güler'le 3 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu, başlıklı haberin detayında; Bursaspor Kulübü, genç futbolcusu Eren Güler'le 3 yıllık daha anlaşma imzaladığını duyurdu.

Reklam
Reklam

Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, "Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek profesyonel futbolcumuz Eren Güler ile üç yıllık anlaşma sağlanmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza ve futbolcumuz Eren Güler’e hayırlı olmasını dileriz” denildi.

 

Böylece 2003 doğumlu futbolcunun sözleşmesi 2025’e kadar uzadı.

 


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Bursaspor, Eren Güler’le 3 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Bursaspor, Eren Güler’le 3 yıllık anlaşma yaptığını duyurdu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.