Bursaspor-Beypiliç Boluspor maçını hakem Bülent Birincioğlu yönetecek

TAKİP ET

Bursaspor-Beypiliç Boluspor maçını hakem Bülent Birincioğlu yönetecek, başlıklı haberin detayında; TFF 1. Lig'in 9. haftasında oynanacak olan Bursaspor-Beypiliç Boluspor müsabakasında hakem Bülent Birincioğlu düdük çalacak.

Reklam
Reklam

TFF 1. Lig’in 9. haftasında görev yapacak hakemler belli oldu. Yapılan açıklamada Pazar akşamı saat 19.00’da Bitci Timsah Park’ta oynanacak olan Bursaspor-Beypiliç Boluspor maçını hakem Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Muhammet Yumak ve Baran Eraslan yapacak. Dördüncü hakemlik görevini ise Süleyman Bahadır üstlenecek. Trabzon bölgesi hakemi yönetiminde 5 maça çıkan Bursaspor, 3 galibiyet, 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet alırken, Boluspor ise 14 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik, 3 de mağlubiyet elde etti.

 


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


 

Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.

 

"Bursaspor-Beypiliç Boluspor maçını hakem Bülent Birincioğlu yönetecek" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "14.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Bursaspor-Beypiliç Boluspor maçını hakem Bülent Birincioğlu yönetecek başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.