Bursalı genç oyuncu Efe Ersöz, Netflix'te yayınlanacak olan The Swimmers filminde rol aldı

TAKİP ET

Efe Ersöz, Bursa'da modellik ile başladığı kariyerinde, aldığı oyunculuk eğitimi sonrası The Swimmers filminde rol aldı. "Efe Ersöz" yakında Netflix'te yayına girecek olan "The Swimmers" filminde rol alarak oyunculuk kariyerinde önemli bir adım attı.

Reklam
Reklam

Bursalı model Efe Ersöz aldığı oyunculuk eğitimi sonrasında Netflix’te yakında yayına girecek olan The Swimmers filminde rol alarak, oyunculuk kariyerinde önemli bir attı. “The Swimmers” filminin çekimleri Belçika, Yunanistan, İstanbul, İzmir gibi farklı ülke ve şehirlerde gerçekleştiğini belirten Efe Ersöz, kendisinin bu süreçte, oyunculuk, set çalışma ortamı, ekip çalışması gibi bir çok konuda tecrübe edindiğini belirtiyor.

The Swimmers filminin çekimlerinin başından sonuna kadar sürekli sette olduğunu belirten genç  oyuncu, uzun zamandır mankenlik yaptığını ve bu konuda da ciddi eğitimler aldığını ifade ediyor. Efe gelecekte yapmak istedikleriyle ilgili; “çocukluğumdan beri hayalim iyi bir oyuncu olmak. Bundan sonra ki süreçte bunun için çok çabalayacağım. Aldığım eğitim sonrası The Swimmers filmi ile oyunculuğa başlamak büyük bir gurur ve motivasyon oldu benim için. Filmin Netflix’te yayınlanması yapılan işin ne kadar ciddi olduğunu da gösteriyor. Hayatımın bundan sonraki sürecinde oyunculuk üzerine devam etmek istiyorum, iyi bir oyuncu olabilmek için tüm çabamla bunun üzerine yoğunlaşacağım” şeklinde konuştu.

Efe Ersöz üniversite 3. sınıf spor yöneticiliği bölümünü okurken, Tümay Özokur Oyunculuk Akademisi’nde oyunculuk eğitimi de almaya devam ediyor. Ayrıca, yakın dövüş, kılıç kullanma gibi eğitimler de aldığını belirten Efe Ersöz, geri kalan zamanında sıkça spor yaptığını, müzikle ilgilendiğini ve kitap okumayı sevdiğini söylüyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul, Kanyon AVM’de, The Swimmers için düzenlenen “Cast ve Ekip Özel Ön Gösterimi” programında filmde yer alan ekip bir araya geldi. Filmin yakında Netflix’te yayına girmesi beklenirken, Efe Ersöz bir hayli heyecanlı olduğunu, film ile ilgili izleyicilerin görüşlerini merak ediyor.

EFE ERSÖZ KİMDİR?

1996 yılında doğan Efe Ersöz, Lise yıllarında mankenlik yapmaya başlamış, liseyi bitirdikten sonra profesyonel olarak mankenlik eğitimi almaya başladı. Üniversite de Spor Yöneticiliği bölümüne devam Efe Ersöz, Tümay Özokur Oyunculuk Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. Bugüne kadar bir çok kez modellik yapan Efe Ersöz, özellikle oyunculuk kariyerinde başarılı olmak istediğini belirtiyor.