Bursa'lılar dikkat! Meteoroloji uyardı, böylesi görülmedi!

TAKİP ET

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen bilgilere göre sıcak hava dalgasının etkili olduğu Bursa, İstanbul, Balıkesir, Yalova, Kocaeli (İzmit), Sakarya ve Eskişehir'de sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerine çıkacak.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden yayınlanan açıklamaya göre, yurt genelinde cuma gününden beri sıcak hava dalgası etkili olduğu ve 11.09.2017 (Pazartesi) tarihinden itibaren hava sıcaklıkların mevsim normalleri üzerinde seyredeceği belirtildi.

Mevsim normalleri üzerinde ki sıcak havanın tüm yurtta hissedilir derecede artacağı ve 5-9 derece üzerinde seyredeceği tahmin edilirken hafta sonuna kadar Güney Marmara'da hava güneşli ve açık bulutlu olacağı, yağış beklenmediği belirtiliyor. 

Bursa'nın iklimi ve geçmiş yıllardaki hava tahminlerine bakıldığında Eylül aylarında Bursa'daki hava sıcaklıkları ortalama 22-28 derecede seyretmekteyken, son gelen hava tahmini bilgilerine göre 11.09.2017 (Pazartesi) tarihinde en yüksek sıcaklığın; 36, 12.09.2017 (Salı) tarihinde 38 dereceye kadar çıkması bekliyor.

13.09.2017 (Çarşamba) tarihinden itibaren hava sıcaklıklarının düşmesi bekleniyor.


11.0​​​​​​9.2017 (Pazartesi) Tarihinden  İtibaren BURSA ve çevre illeri İstanbul, Balıkesir, Yalova, Kocaeli (İzmit), Sakarya ve Eskişehir 5 Günlük hava tahminleri;

BURSA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


İSTANBUL 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


ESKİŞEHİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


BALIKESİR 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


YALOVA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


KOCAELİ (İzmit) 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU


SAKARYA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU