Bursa'lı güzele iki ödül birden!

TAKİP ET

Bursa'nın mankenlik ajanslarından Osman Akar Ajans'ın mankenlerinden Tuğçe ŞEN 'Best Model Of Turkey 2017' yarışmasında iki ödül birden kazandı.

Reklam
Reklam

Bursa’lı güzele iki ödül birden...

BEST MODEL OF TURKEY 2017 den BURSA YA İKİ ÖDÜL BİRDEN 

Bursa’nın mankenlik ajanslarından Osman Akar Ajans’ın mankenlerinden Tuğçe ŞEN “Best Model Of Turkey 2017” yarışmasında iki ödül birden kazandı.


İstanbul'da düzenlenen yarışmaya Bursa’dan katılan model Tuğçe ŞEN Best Friendship ve Best Bursa (Bursa’nın en iyi modeli ) ödüllerine layık görüldü. Yarışmada aldığı ödülleri değerlendiren Tuğçe ŞEN dereceye girdiğinden dolayı çok mutlu olduğunu iki kategoride derece almasının ayrıca mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Gelecek için planlarının olduğunu söyleyen güzel model , “modellik mesleğinde ilerlemek istiyorum, bana ve diğer manken arkadaşlarıma da her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz, Osman Akar Ajans ile birlikte gelen teklifleri değerlendirerek en iyi projelerde yer almak istiyorum, bunun için önümüzdeki süreci çok iyi değerlendireceğiz”   şeklinde konuştu.

Bursa’ya iki ödül getirmenin gururunu yaşadığını gelen tepkilerin çok güzel olmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini belirten  Tuğçe ŞEN, yarışmaya katılan ve kendisini kazanmış olduğu ödüle layık gören arkadaşlarına da ayrıca teşekkür ettiğini belirtti.

Haber16 olarak, Tuğçe ŞEN’in başarısını tebrik ediyor, kendisini çok daha başarılı projelerde görmeyi arzu ederek, meslek hayatında başarılar diliyoruz.