Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı - Bursa Haberleri

TAKİP ET

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı başıklıklı son dakika haberinde; Bursa'da yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Reklam
Reklam


İnegöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu tacirlerine yönelik yaptığı operasyon sonucu Yenice Mahallesi Refah Sokak’ta ikamet eden Ali B. (31) ve Baran İ. (17) isimli 2 şahsı gözaltına aldı. Yapılan aramada Ali B.’nin Üzerinden 83 adet uyuşturucu Extacy hap ve 2,26 gram uyuşturucu metamfetamin maddesi, uyuşturucu madde ticaretinden kazandığı değerlendirilen 110 lira para ile 1 adet kuru sıkı tabanca, Baran İ.’nin üzerinden ise 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 2 şahıs da sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. Ali B. mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)

 

"Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Bursa’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.