Bursa'da tarihi eser operasyonu: 4 gözaltı

TAKİP ET

Bursa'da tarihi eser operasyonu: 4 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Bursa'da, jandarma tarafından düzenlenen operasyonunda tarihi eser kaçakçılığı yaptığı tespit edilen 4 şüpheli suçüstü yakalandı.

Reklam
Reklam

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan takip neticesinde ellerindeki tarihi eserlere müşteri aradıkları iddia edilen Z.E, M.K, A.T, ve M.E’yi, Mudanya’nın Tirilye Mahallesi’nde tarihi eser niteliği taşıyan obje ve sikkeleri satmaya çalıştıkları sırada suçüstü yakaladı. M.E’nin aracında yapılan aramalarda, 45 sikke, 7 obje, 13 yüzük, bir haç uçlu kolye, bir adet üzerinde figürler olan kadeh, bir cam gözyaşı şişesi, bir tabanca ve şarjör ile 6 tabanca fişeği bulundu. 4 şüpheli gözaltına alındı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bursa’da tarihi eser operasyonu: 4 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bursa’da tarihi eser operasyonu: 4 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.