Bursa'da kıskançlık kavgası kanlı bitti - Bursa Haber

TAKİP ET

Bursa'nın merkezinde Valilik önünde 2 grup arasında meydana gelen kavgada kan döküldü. Çıkan kavgada 2 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilirken çevredeki vatandaşlar olayı korku dolu gözlerle izledi.

Reklam
Reklam

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Heykel Valilik önünde meydana geldi.

İddiaya göre gece saatlerinde Heykel Valilik önünde oturan iki grup arasında eski kız arkadaşını kıskanan M.A, İ.Ş ve M.Ş arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken tarafların yanında bulunan arkadaşları da kavgaya dahil oldu.

BELİNDEKİ BIÇAK İLE TARTIŞTIĞI ŞAHSI YARALADI

Uzun süren kovalamacanın ardından belinde bulunan bıçağı çıkaran M.A, İ.Ş ve M.Ş isimli şahsı bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise M.Ş'yi Çekirge Devlet Hastanesine İ.Ş'yi Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı.

ZANLI POLİS TARAFINDAN KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay ile ilgili inceleme başlatan Cinayet Büro ekibi şüpheli M.A'yı olay yerine yakın bir yerde kıskıvrak yakaladı. Hastaneye kaldırılan İ.Ş ve M.Ş'nin hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi.