Bursa'da denize giren şahıs boğularak yaşamını yitirdi

Son dakika 'ASAYİŞ' kategorisinde yer alan habere göre; Bursa'nın Gemlik ilçesinde sabah erken saatlerde denize giren bir kişi boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Gençali Mahallesi Kumsaz mevkiinde sabah erken saatlerde denize giren 38 yaşındaki Engin Öztürk boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekilerin yardımı ile denizden çıkartılan Öztürk, 112 ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Öztürk’ün cenazesi, nöbetçi savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Olayla alakalı soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Son Dakika Haberleri ve Güncel Haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.

"Bursa’da denize giren şahıs boğularak yaşamını yitirdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "haber16.com" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan haberlerin yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.