Bursa'da deniz keyfi yaparken canından oluyordu

TAKİP ET

Bursa'da deniz keyfi yaparken canından oluyordu, başlıklı haberin detayında; Bursa'da Mudanya Kaymakalığı'nın denizde yüzme yasağı aldığı plajda, dün bir genç boğulma tehlikesi geçirdi. Ölümden dönen gencin imdadına vatandaşlar ve sağlık ekipleri yetişti.

Reklam
Reklam

Bursa Valiliği şiddetli fırtına uyarısı yaptı. Mudanya Kaymakamlığı ise bugün Eşkel, Eğerce ve Esence plajlarında yüzmeyi yasakladı.

Yasak kararının alındığı Eşkel’de dün akşam saatlerinde bir genç denizde yüzdüğü sırada boğulma tehlikesi geçirdi. Su yutan genci fark eden vatandaşlar onu denizden çıkararak ilk müdahaleyi yaptı. Nefes almakta zorlanan genç bir süre hareketsiz uzandıktan sonra kendine geldi. Denize girmek için sahile gelen vatandaşlar olayı meraklı gözlerle izledi. Sağlık ekiplerinin sahile gelmesinin ardından müdahalesi yapılan genç ambulans yardımıyla hastaneye kaldırıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Bursa’da deniz keyfi yaparken canından oluyordu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bursa’da deniz keyfi yaparken canından oluyordu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.