Bursa'da çocuk tacizcisi adliyeye sevk edildi - Bursa Haberleri
Bursa'da çocuk tacizcisi adliyeye sevk edildi, başıklıklı son dakika haber özetinde; Bursa'da güpegündüz evinin önünden götürdüğü 5 yaşındaki kız çocuğunu öpen zanlı adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Yıldırım ilçesinde 45 yaşındaki bir fabrika işçisi, sokak ortasında oynayan 5 yaşındaki kız çocuğunu evinin önünden götürüp ara sokakta öptü. Durumu fark eden mahalle sakinleri, Murat Ö. isimli zanlıyı yakalayıp tekme tokat dövdü. Ağzı burnu kırılan ve kanlar içinde bırakılan Murat Ö. polise teslim edildi.
Mahalle sakinleri evlerinin önünde yaşanan olaya isyan etti. Çocuklarının sokakta oynadığını belirten mahalle sakinleri, "Diğer çocuklar koşarak, ’Anne küçük Z.’yi götürüyorlar’ dediler. Bizim koşmamızla sapık kızı bırakmış. Mahalle sakinleri yakaladı. Böyle insanlara en ağır ceza verilmeli" dediler.
Sapığın olayın yaşandığı mahalleye yakın bir yerde oturduğu öğrenilirken, yaşananlar ise bir evin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.
Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Türkiye ve Bursa gündemine ait son dakika haberleri ve güncel haberleri HABER16.COM dan takip ediniz.
"Bursa’da çocuk tacizcisi adliyeye sevk edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "06.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bursa’da çocuk tacizcisi adliyeye sevk edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.