Bursa'da çaldığı bisikleti bisiklet sürerek götürdü

TAKİP ET

Bursa'da çaldığı bisikleti bisiklet sürerek götürdü, başlıklı haberin detayında; Bursa'da bisikletle siteye gelen şüpheli, çaldığı bisikleti götürürken kameraya yakalandı.

Reklam
Reklam

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde meydana geldi.

 

Edinilen bilgiye göre, hırsızlık şüphelisi şahıs gözüne kestirdiği bisikleti çalmak için site bahçesine bisikletle girdi. Geldiği bisiklete binen şüpheli, çalmak istediği bisikleti de tutarak götürdü. Bu ilginç anlar sitenin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

 



 

"Bursa'da çaldığı bisikleti bisiklet sürerek götürdü" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.03.2022" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bursa'da çaldığı bisikleti bisiklet sürerek götürdü başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)