Bursa'da bitmesi dört gözle beklenen dev proje için yeni açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, hızlı tren projesindeki gecikmelere ilişkin açıklamada bulunarak, 'Yakında fiziki şartlardan kaynaklanan birtakım sorunlarla gecikmiş olan hızlı tren deneme süreçleri de başlayacaktır' ifadelerini kullandı.

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından Türkiye Yüzyılı Buluşmaları kapsamında düzenlenen programda konuşan AK Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, önemli açıklamalarda bulundu.

Bursa’nın üretim gücüne ve ekonomik potansiyeline dikkat çeken Ala, kentin dünya şehirleriyle rekabet ettiğini belirterek, “Bursa bir dünya şehridir. Bugün onun rekabet ettiği yerlere bakınca biz dünyadaki şehirlere bakıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bursa’nın Türkiye’deki gelişmeleri daha fazla değerlendirdiğini kaydeden Efkan Ala, “Türkiye’ye bir fırsat sunduğumuzda Bursa onu fazlasıyla değerlendiriyor” dedi.

“Hızlı tren deneme süreçleri yakında başlayacaktır”

Bursa’daki yatırımlara da değinen Ala, hızlı tren projesindeki gecikmelere ilişkin, “Yakında fiziki şartlardan kaynaklanan birtakım sorunlarla gecikmiş olan hızlı tren deneme süreçleri de başlayacaktır” ifadelerini kullandı.