Bursa'da ağaçta asılı kalan kuşu itfaiye ekipleri kurtardı - Bursa haberleri

TAKİP ET

Bursa'da ağaçta asılı kalan kuşu itfaiye ekipleri kurtardı, başlıklı haberin detayında; Bursa'da ağacın dallarına takılarak asılı kalan kuşu itfaiye ekipleri merdivenli araçla kurtararak doğaya geri bıraktı.

Reklam
Reklam

Olay, Gemlik ilçesinde meydana geldi.

 

Alınan bilgiye göre, çevredeki vatandaşlar ağacın dallarına takılarak asılı kalan bir kuş olduğunu gördü. Ardından vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Gelen itfaiye ekipleri ise merdiven uzatarak ağaca takılan kuşu kurtararak doğasına geri bıraktı.

 



 

"Bursa'da ağaçta asılı kalan kuşu itfaiye ekipleri kurtardı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.02.2022" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Bursa'da ağaçta asılı kalan kuşu itfaiye ekipleri kurtardı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)